T5 LYSRÖR LED ersätter alla gamla lysrör

Miljövänliga LED-lysrör

Ersätter dina gamla energislösande ljuskällor med nya LED-rör

Köp lysrör här!

Spara med LED-lysrör

Se mer av vårt sortiment utav LED-rör i T5 här

t5, t8, lysrör led

Eco by Sweden

ledlysrör, ledror, armatur, lysrör led

T5 lysrör LED är passar de alla armaturer?

Vårt senaste tillskott till Lysrörsfamiljen är de nya T5-orna som är så pass nya att de inte fått något namn ännu förutom en beteckning. De nya rören har fått en tjockare kropp för att få plats med internt drivdon och vridbara ändar med T5-pins för att passa alla lysrör LED T5 sockel och det är ett stort steg för hela branschen att LED-rören kommer ut på marknaden nu då mycket är i utvecklingsfasen och just denna bit har inte klarats av tidigare. Men nu finns lösningen här i nya T6 med inbyggt drivdon som fungerar direkt i 240-voltsarmaturer utan att man behöver göra några ändringar. Även det faktum att det funnits drivers inbyggda i liknande rör tidigare har man fortfarande varit tvungen att göra ingrepp i armaturen på olika sätt vilket kostat en anseenligt summa pengar nu kommer man alltså runt det med ett premiumrör i LED med lång livslängd och låg LCC-kostad. Hade alla bytt till lysrör LED T5 och då pratar vi om varuhus, byggvaruhus, höglager och industrier med mera så hade stora mänger koldioxid besparats klimatet.

Klicka här för T8 lysrör i LED

Passar direkt i alla T5 armaturer - Lysrör LED

Det senaste LED-röret vi har kommer som regel med 150-lumen per watt men kan specialbeställas med hela 180-lumen per watt i rör upp till 30-watt och då i längderna 1200mm och 1500mm. En ljustyrka som tidigare var helt omöjlig att uppnå. Bra LED lysrör T5 tänds upp direkt när man tänder dem och de flimrar inte heller vid uppstart som tidigare lysrör ofta gjorde i längre eller kortare tid vilket ofta skapat både irritation och krångel med seendet när man kommer in från ett mörkt ställe till exempel. De nya T5 rören är egentligen T6-rör som fått T5-sockel för att passa de befintliga armaturerna. Själva rörets ökade dimension har helt enkelt att göra med att man behövde fler komponenter i röret och då passade inte den smala T5-an som också där har sina begränsningar i ljusstyrka då T6an kan ha fler och större dioder till exempel. Idag finns många T5-armaturer och inga av dem har LED vilket än ganska anmärkningsvärt då de flesta måste byta ljuskälla inom något år. Titta upp i taket i alla stora butiker och varuhus kommer du också förstå vilken massiv förändring vi står inför varför också dessa nya rör är en stor nyhet för många. Inte minst för miljön.

T5 lysrör i LED till alla armaturer

LED-lysrör, kontor och företag, kvicksilverfria lysrör
lysrör för kontor

Byta ut gamla HF-don för T5 lysrör?

Du behöver inte längre byta ut ditt gamla HF-don utan kan direkt passa in de nya lysrören i armaturerna utan någon vidare ändring. Har du dessutom nyligen bygg till T5-armaturer är det inte så roligt att behöva byta armatur igen då de kostar en del inte minst med installationskostnader. Därför passar våra nya T5-rör perfekt för många som inte förutsett denna förändring som ligger framför våra fötter. Med den nya T5-modellen av lysrör LED kan du helt enkelt när du stängt av strömmen byta ut dina gamla T5 lysrör mot dessa T5 lysrör i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd, lagenliga och utan tungmetaller. Med ett rör spar du upp till 50% på elförbrukningen vilket i sig borde vara ett skäl att byta till LED redan idag. Kontakta oss idag så vägleder vi dig till rätt lösning för din verksamhet. Bli kvitt gamla krånglande och svårtuppstartade lysrör med kvicksilver med nya högeffektiva, snygga och driftsäkra LED-rör i T5 med högsta prestanda och livslängd. De ligger bara ett telefonsamtal bort. Se även skillnader med lysrör LED i T8 där fördelarna framtills nu varit stora.

LED Lysrör Bra T5 lysrör i LED