LYSRÖR LED T8 istället för lysrör

Nya energieffektiva LED-rör.

Ersätt dina gamla energislösande lysrör med nya LED-rör utan kvicksilver

Klicka för miljövänliga LED-lysrör här!

Spara med LED-lysrör

Se vårt sortiment utav LED-rör för alla armaturer med HF-don

ledlysrör, ledror, armatur, lysrör led

Köpa lysrör LED i T8 med eller utan glimtändaren?

Lysrör LED med aluminiumbaksida med kylavledande design och tålig aluminium6063 som är ihålig för att få rum med komponenterna i ena delen och för att kyla av diodernas trots allt låga värmeutveckling i den andra delen röret. Rören har normalt många LED-dioder och har därför anpassats och formats så att värmen ska avledas och dioderna är ofta snett placerade för att ge bästa ljusmönster och avstånd från varandra. Därför är ett vanligt val Epistars SMD2835-dioder som är avlånga och monteras snett i PCB-listen i LED lysröret. SMD2835 ger också en hög ljusutveckling. Med lysrör LED T8 i LED finns det att välja båda glasrör och plast eller snarare polykarbonat tillsammans med aluminium vilket är en optimal kombination till dagens driftsäkra LED-rör. LED-rören har den senaste tiden utvecklats enormt från 100 lumen per watt till hela 180 lumen per watt. LED-rör är idag tekniskt avancerade produkter med många komponenter och drar därför lite mer än vad som anges. Det beror på att man brukar ange LED-ljusets energiförbrukning utan att ta i beaktning att LED-lampan har flera andra energitjuvar som behöver el för att fylla sina funktioner så på varje watt kan man lägga till ett tiotalprocent kanske för att åtminstonde hamna rätt. Väljer du ett högprestanda lysrör i LED så håller det i många år utan något krångel eller underhåll. Det lyser upp direkt och släcks på samma sätt. LED-lysrör finns i en rad olika utföranden med den smala T5-kroppen eller den nya uppgraderade T6-kroppen där både driver och andra komponenter sitter. Den nya modellen är också den som passar de flesta armaturer och är mest kostnadseffektiv att byta ut.

Klicka här för T5 lysrör i LED

T8 LED-rör med direktanpassning

Byt ut dina gamla energislösande lysrör enkelt med den nya LED-teknikens motsvarighet på det traditionella lysröret i T8 eller G13 med glimtändare. De nya LED-rören passar direkt och om det finns en glimtändare byter man först ut den mot LED-glimtändaren innan man sätter på strömmen och clickar i de nya LED-rören. T8 lysrör i LED har ingen uppstartstid och startar direkt utan något flimmer. Köp LED lysrör T8 och spara stora pengar. LED-belysning tänds som sagt upp direkt och flimrar inte till skillad från de gamla lysrören som behövde en ofta lång uppstartsfas för att tändas och fungera bra. I vissa lampapplikationer fick man tidigare vänta i flera minuter innan belysningen helt och hållet tändes upp ordentligt. Idag med LED-rör tänds rören upp direkt. Skillnanden är LEDs snabba utstartstid och andra funktioner än den förra rören som innehåll gas och tungmetaller som kvicksilver. Det kommer man helt bort från med LED-rör. Kvicksilver-rören är dessutom förbjudna att importera och fasas i skrivande stund ut till förmån för energieffektiva LED-rör. LED-rören är långa aluminiumrör med dubbla lager så en PCB-platta med en LED-strip kan läggas ovan utan att få effekter utan värmen som pulveriseras i aluminiumrörets flänsar. Längts upp på röret finns en köpa osm kan väljas i opal / frostad eller klar - vilket ger ett antal lumen extra men kan också medföra att röret bländar mer om man inte har annan kåpa.

lysrör T8 och T5 LED-rör

LED-lysrör, kontor och företag, kvicksilverfria lysrör
lysrör för kontor

LED-rör i T8 byts enkelt med en starter

Skillnanden mellan de tidigare lysrörens glimtändare och den som följer med alla andra LED-rör är olika. De nya T8 LED lysrör som finns samt de senaste T5 LED lysrör som kommit på marknaden har mycket hög prestanda och kvalitet med hög ljusstyrka med uppemot 190-lumen per watt. De tidigare lysrörens glimtändare hade till syftet att starta upp rören som en slags kick-starter lite trubbigt översatt. LED-rören har en annan funktion och så snart det tillsätts ström så startar ljuset direkt utan något flimmer. Glimtändaren måste bytas i vilket fall men har i LED-rörens fall syftet att kortsluta kretsen och därmed inget med uppstarten att göra. Lysrör T8 LED finns med vridbara ändar så man kan vinkla ljuset 90° åt varje håll 180° total om man vill detaljrikta ljuset eller rikta det mot särskilda föremål eller objekt. Ibland kanske man tillfälligt behöver rikta ljuset för ett visst arbete sen man man enkelt rikta tillbaka ljuset till nedåtstigande läge eller hur man önskar att ha det. LED lysrör T8 har i de flesta länger och modeller vridändar i anodiserad aluminium så man kan rikta ljuset hur man vill enklet genom att bara rikta rören åt det håll man vill och sen släppa ner clipsen så låser sig röret tillfälligt i det läge du väljer. Effektivt för verkstäder och målerier av olika slag men också i övrigt när man behöver belysa ett eller flera föremål både simultant som sekvensiellt för olika ändamål. Varje rör kan som nämnts vridas totalt 180° åt varje håll och 90° från sitt ursprungsläge. De tål också lång och hård användning.

Lysrör i LED - T8

köp belysning, led belysning

Eco by Sweden